LEMVIG

LEMVIG

maandag 9 maart 2009

De Lemvigavond

Vrijdag 6 maart 19:00
Na een lekker stukje pizza -dank u Vera- was het dan eindelijk zover.

De beelden en foto's van Lemvig waren klaar om aan het grote publiek te tonen.
Na de opstelling van onze cinémazaal en de nodige stoelendans waren we klaar voor de voorstelling. De lichten werden gedoofd en het rumoer ook op een zenuwachtig kuchje na.

Er werd uit een 350 foto's een selectie gemaakt van een kleine 200. Hopelijk heeft dit geen afbreuk gedaan aan de Deense sfeer en heeft iedereen zichzelf in een goed beeld kunnen terugvinden.

In een korte pauze toverde Vera een mega kist pralines boven voor de verjaardag van Mark! Ze waagde zich, als een geroutineerde friscodame, aan een route door de cinémazaal.

Na dit korte intermezzo begonnen we aan de hoofdbrok, waar we allemaal naar uitkeken: dé film !

En bewegende beelden zeggen zoveel meer.

Op de dreunende tonen van 'Thunderstruck' zaten we terug op de bus naar Lemvig en beleefden we alles opnieuw alsof het gisteren was...
De reis, ons hotel*****, de wedstrijden, de maaltijden, de opkuis en de terugreis. Het was best leuk dat allemaal nog eens terug te beleven.

Met een exemplaartje van de film en de foto's op DVD hopen we jullie een leuke herinnering mee te geven en wie weet, binnen een paar jaar, kunnen jullie er af en toe nog eens met plezier en trots naar kijken.

Uiteraard werd de avond afgesloten met de nodige vloeistoffen maar gezien het vroege wedstrijduur van zaterdag werden het voor de crew & ouders geen Deense toestanden.
Misschien is dit alles volgend jaar wel voor herhaling vatbaar ?

Ondertussen beginnen er steeds meer rode sweaters op te duiken in de Pallieterhal en omstreken. Het was een zéér geslaagd initiatief van de Roggeskes. Naar verluidt lopen er nog steeds nieuwe bestellingen binnen ! Maar de primeur was voor de mm op 26/12 en daar zijn we Katrien heel dankbaar voor !
~
ann~

1 opmerking:

  1. Het was inderdaad een zeer geslaagde avond !
    Nog eens een hele dikke proficiat aan Lode en Ann die in de film en de foto's vele uurtjes van hun vrije tijd hebben ingestoken.
    En het resultaat mag er zeker wezen !! Grandioos gedaan !! Proficiat !
    We hebben allen een mooie en prachtige herinnering ,hartelijk dank !!

    BeantwoordenVerwijderen