LEMVIG

LEMVIG

zondag 22 maart 2009

Dé quiz op Musketiers.

De organisatoren zullen het geweten hebben.
Lyra was met haar 6 ploegen erg sterk aanwezig op de jaarlijkse quiz van Musketiers. Wel werden we zwaar op de proef gesteld wat betreft onze kennis van films & acteurs. Zelfs James Bond heeft vele overuren moeten kloppen op de Vremde-cast. Deze wedkamp in kennis werd erg sterk gespeeld door Double MM & zijn team.
En wat de versnaperingen betreft, die werden vlot en vlekkeloos aangeleverd. Meer dan waarschijnlijk zat hier de Deense crew voor iets tussen.

Vanmorgen was het erg vroeg voor enkele jk. Uitgerekend nú moest hun thuismatch op het onVremde uur van 9 gespeeld worden... Na enige verwarring over de afwezigheid van de coach werd de Deense kaart getrokken. En ja, de supporters bleven niet op hun honger zitten. Het plaatje klopte en de overwinning werd binnen gerijfd!
Dit was in ieder geval een zonnige afsluiter van een weeral erg druk Lyra weekend. ~ann~
Basketball

2 opmerkingen:

  1. Ik neem aan dat een poosje thuiszitten een weldadige invloed heeft op Uw ontwikkeling als weblog-publiciste. Doe zo voort. Ben daarenboven verheugd dat de opvolging verzekerd is en van zéér hoge kwaliteit. PROFICIAT!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad Ann !
    Prachtige blog !
    Heel leuk allemaal om zo te lezen !!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen