LEMVIG

LEMVIG

zondag 8 februari 2009

8-02-09 streek inn Vilvoorde - Lyra miniemen mindrer piger

Hej ! Hvordan gãr det ?
Oef, heeft dat eventjes geduurd alvorens ik die ~ op mijn klavier gevonden heb, uiteindelijk vanonder rechts verstopt teruggevonden.... :-))
Bonjour à tout le monde ! Vandaag was het weer een vroege zondagsmatch voor onze miniemen meisjes in Vilvoorde, zo ergens in de buurt van Brussel & Halle. Derhalve moest iedereen tijdig vroeg uit de veren. (Spijtig genoeg is één wekker blijven haperen.... :-( , volgende keer beter, dan komen we een ochtendserenade aan je raam zingen :-)) ), om zo het ritje naar Brabant te kunnen aanvatten.
Tijdens het omkleden voor de match namen de aanwezige papa's in ieder geval de gelegenheid zichzelf wat op te warmen, en vooral NIET te laten zien hoe goed zij al wel in vorm zijn voor het einde seizoenstreffen van dit jaar.... Dat noemt men dus zand in de ogen strooien.

En dan de match : Onze meisjes zijn er goed ingevlogen, Lise vloog iets te goed, en is er dan eventjes met een zere knie terug afgevlogen...... (dat was even schrikken, maar geen paniek, er wordt enkel sterk vrouwvolk uit de Vremdse klei gebakken, na wat trekkebenen, kon zij al gauw terug meespelen)
Eventjes gaf Vilvoorde de indruk gelijke tred te kunnen houden, maar eens onze motor warm gedraaid was, namen onze dames het heft ook in handen, en liepen we uit aan het eind van de eerste quarter tot 10-18.
De rest van de wedstrijd verliep eigenlijk in dezelfde zin. We zagen een homogene ploeg van 9 Lyra meisjes op het veld staan, met wreed veel goesting om te basketten, en het is dan ook een plezier om voor zulk een ploeg te supporteren, wat we dan ook met veel enthousiasme gedaan hebben. Beetje bij beetje liepen we verder uit : ruststand 18-33.
Ook in de tweede helft, hetzelfde stramien, ons team bleef op hetzelfde goede niveau verdergaan. na quarter 3 : 26-50. In de laatste quarter kregen onze tegenstandsters dan nog af te rekenen met foutenlast, en vanwege een beperkt vervangersaantal, moesten de laatste minuten afgehaspeld worden met 4 speelsters.
Eindstand : 36-70
En dan zou ik nu eventjes de gelegenheid willen nemen om de matchwinnaressen in deze wedstrijd met name te noemen : Lore, Lise, Britt, Floor, Jasmien, Marie, Evi, Delphine, Nathalie & coach Kim !
Met andere woorden : proficiat aan allemaal, want jullie hebben als team gespeeld, met elkaar en voor elkaar, en dat doet deugd...
Doe zo verder Dames ,

Tillykke !
en
De bedste onsker !

We 'll meet again next week,
want dan ontvangen we GEMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !
zaterdag 14/2/09 1300hrs,
papa's en mama's, waar beleef je nu een mooiere Valentijn dan op Lyra ?
dus iedereen daarheen !

tot blogs
Hugo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten