LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 23 december 2008

De spanning stijgt !

Gisteren nog een laatste maal de koppen bij elkaar gestoken, conclusie: we er zijn klaar voor. En ja we komen in Deense stemming. We hebben reeds door Hugo een licht drill in enkele noodzakelijke Deense trefwoorden gehad. Mier if ir ni die ippiltjis in chiki jinivirtjis nig viel is blievin hingin is mier di vrieg.....

De winter is begonnen en er worden koudere temperaturen verwacht. En raar maar waar, de dagen beginnen terug te lengen.

Vandaag worden de jk in't nieuw gestoken. De langverwachte outfit krijgt een Deense doop. Nog even de nummers en maten checken maar we hebben er het volste vertrouwen in dat ze blinkend voor de dag zullen komen. Peter_1 zal zelfs zorgen dat ze vers gewassen mee de bus op kunnen waarvoor onze welgemeende dank ! Hier alvast een voorproefje, een volledig exemplaar zal een Deens worden want Jens, Jordy en Sasha moeten er nog bij.

Terwijl deze hersenspinsels hun weg naar het toetsenbord vinden lopen ze hun laatste training in het jaar van het varken, voor we stilletjes overglijden in het jaar van de aap !?!?!

Ook de mm hebben nog een laatste training en we wachten met spanning op het relaas van Kato over rode sweaters 'met kap' ! ~ann~

1 opmerking:

  1. De rode truien met kap zijn er eindelijk ! Morgenvroeg gaan we ze ophalen en iedereen heeft zijn supercoole en mooie sweater!
    Maar toch dachten we even dat we niet zouden kunnen vertrekken omdat gisteren bij de drukker er zwarte sweaters waren geleverd ipv rode. Zonet het verlossende telefoontje gehad dat de RODE sweaters klaar zijn!!!!JOEPIEEEEE!!!

    BeantwoordenVerwijderen